Gulvafhøvling

Gulvafhøvling (afretning) er en proces der er egnet til bløde træsorter, oftes fyrtræ (plankegulve). Gulvafhøvling er påkrævet, hvor gulvbrædderne har mørk lak eller for at gøre gulvfladen plan og jævn. Med gulvafhøvling kan de væreste gulve forvandles til næster nye og når vi siger gulvafhøvling så er det en maskine med to eller flere knive der høvlergulvet. Med en gulvafhøvling høvler vi typisk 1-3 mm af gulvet. Bræddegulve, der er behandlet med Fernis gennem mange år, malet gulve, gulve med gipsspartel samtgulvbrædder bør gulvafhøvles. Efter en hver gulvafhøvling skal der efterfølgende foretages en "almindelig"gulvafslibning. Det frarådes på det kraftigste for uøvede at udføre Gulvafhøvling !

Har du enten spartelmasse, cementpuds, fernis, eller et malet gulv?? så tag det roligt, for de kan sagtenes blive pæne igen.

Læs nedenstående tekst, og er du stadig i tvivl, har vi taget video af forvandlingen!

Er du i tvivl om, om man kan udføre gulvafhøvling og gulvafslibning på dine gulve når du har spartelmassen på gulvene? Når du har spartelmasse, skal der udføres gulvafhøvling før gulvafslibning for at, få den bedste resultat. Men det støver meget. I fleste tilfælde når man har udført gulvafhøvling og gulvafslibning, de steder hvor der var spartelmasse, har spartel skånet gulvet og de er meget flottere end de andre steder efter gulvafhøvling og gulvafslibning.

Se vore klip før, under og efter fernis, malet gulv og cementpuds!!

Fejl | Gulvafslibning Priser

Fejl

Websitet stødte på en uventet fejl. Prøv venligst igen senere.