Afslibning af trapper

Afslibning af trapper kan udføres på alle typer massive trapper, om du har fernis eller spartel masse på trapperne kan dine trapper blive slebet og blive meget flotte. Ved afslibning af trapper, skal man regne med at det kan støve lidt mere end når man udfører gulvafslibning. Grundet til dette er nemlig fordi man sliber forkanten af trappetrinnet dvs. lodret så kan maskinen ikke opsamle lige så meget støv, som når du sliber vandret. Selvom trappetrinnene er meget slidte, med fernis el. spartelmasse kan man alligevel afslibe trappetrinnene hvor man kan få et rigtig flot resultat så de ser næsten nye ud igen.

OBS!!
Ved afslibning af trapper er det normalt at man kun sliber selve trappetrinnene og forkanter på 2-3 cm. Siderne på trappen/trapperne, og gelænder er aldrig med i de oplyste priser. Da det er hånd/skrabe arbejde, kan det nemlig variere hvor lang tid det kan tage.

For at udføre rigtig afslibning af trapper skal man være opmærksom på altid at afslutte med det fine korn så man ikke kan se nogen ridser eller slibespor. Ved afslibning af trapper kan man lave ridser eller skræmmer på de malede overflader, derfor skal det nok lige males igen eller bare plet repareres. efter afslibning af trapper er det meget vigtigt at man vælger den rigtige behandling. Der findes mange former for behandling af trapper såsom lak, hvid lak, hvid lud, lud, olie, hvid olie eller bejds. Prisen på afslibning af trapper, afhænger af, hvilken behandling du har nuværende på trappetrinnene, og hvilken behandling du ønsker.

For at få et bedre overblik over hvordan dine trapper kan komme til at se ud efter afslibning og behandling, har vi lavet nogle optagelse for at give kunderne et bedre og samlet overblik på dette.

Se nedenstående video af hvordan afslibning af trapper fuldføres:

Fejl | Gulvafslibning Priser

Fejl

Websitet stødte på en uventet fejl. Prøv venligst igen senere.